Children and Families

Z VAMI SMO

There are no translations available.

Sodelavci pedagoške službe smo iskreno predani svojemu delu – delu, ki združuje ljubezen do dediščine, strokovno znanje, sposobnost komunikacije in vživeti se v obiskovalce.

Spoznajte vodnike in animatorje, ki vas bodo popeljali na pustolovščino po preteklosti!
 

 

ŽIVINI KOTIČKI. Kjer je vse mini in vse dovoljeno

There are no translations available.

Vstopite v igrive kotičke muzeja, kjer je vse mini in vse dovoljeno. Tipanje, poslušanje, ustvarjanje in raziskovanje. Za male malčke, malo večje in tiste, ki otroka v sebi še vedno negujemo.
Živini kotički so interpretativni deli razstav, ki muzejske pripovedi predstavljajo prilagojeno mlajšim in družinam. Omogočajo samostojni ogled in odkrivanje in so sestavni del naših stalnih in občasnih razstav.
 
Read more...

VESELA ŠOLA – Spoznavaj z Narodnim muzejem Slovenije

There are no translations available.

Potepi po razstavah in križarjenja po katalogih – Narodni muzej Slovenije te vabi na razburljivo pot, na kateri boš odkril številne starodavne skrivnosti.
Od novembra 2016 do avgusta 2017 te vabimo v našo družbo tudi na spletni strani Vesele šole. Zate smo pripravili cel kup zanimivih in zabavnih zagonetk. Jim boš kos?

Read more...

Živina ustvarjalnica

There are no translations available.

Ziva-magnetekNaša navihana Živa, deklica s tako nenavadnimi sposobnostmi, da se o njej pišejo knjige, želi z vami deliti utrinke iz svojih čarobnih doživetij.
Povežite pike in odkrijte, kaj se skriva na nočne nebu ter odenite njo in njene prijatelje v pisane barve. Natisnite risbe in naj se zabava z Živo začne!

Read more...

Page 2 of 2