EN
Mobility Actions LjubljanaE-heritage. Everything Else is the Past
Show menu

Mobility Actions Ljubljana

E-heritage. Everything Else is the Past

V okviru projekta Danube’s Archeological eLandscapes bo v tednu med 8. in 12. novembrom 2021 potekal dogodek mobilnosti za kustose, dediščinske menedžerje in druge zainteresirane posameznike (t. i. Mobility Actions Ljubljana). Cilj dogajanja je krepitev mednarodnega sodelovanja in prenosa različnih znanj med udeleženci. 

Dogodek je namenjen predvsem krepitvi sodelovanja na področju digitalnih agend in drugih povezanih vsebin, kot so mobilnost zbirk, nezakonito trgovanje z dediščino, muzeologija in raziskovanje arheoloških krajin.

V okviru akcije bomo v torek, 9. 11., in v sredo, 10. 11. 2021, za širšo javnost organizirali tudi številna zanimiva predavanja, ki se jih boste lahko udeležili tudi preko povezave Zoom.

Vljudno vabljeni!

Programme

Discussion (182 KB)

Zoom link (for both days)

Link: https://us06web.zoom.us/j/4572548681?pwd=VjhQZDQwTXFMVzVZeVIySVVMSDZwZz09

Meeting ID: 457 254 8681
Passcode: 9792aS

Organizers

  • National Museum of Slovenia,
  • Institute for the Protection of Cultural Heritage of Slovenia,
  • Park of Military History Pivka and
  • Ministry of Culture.

Attendees are invited to register in advance to guarantee their participation by sending an email to sasa.rudolf@nms.si. Masks are required for all participants. The event can be attended only under the conditions of RVT (recovered, vaccinated, tested). Please, submit your certificate upon entry.