SI
Z igro do dediščine 2019
Danes odprto
MuzejskaZaprto
MetelkovaZaprto
Grad SnežnikZaprto
Blejski gradZaprto
Ad PirumZaprto
Show menu

Z igro do dediščine 2019


Drage družine!

V Tednu otroka  se bomo muzeji in galerije po vsej Sloveniji ponovno združili v skupno akcijo in vas popeljali z igro do dediščine.

Sodelujoče ustanove vsako leto otrokom in družinam ponudimo brezplačen vstop. Se vidimo v slovenskih muzejih in galerijah!

V Narodnem muzeju Slovenije smo posebej za vas pripravili program:

 • 7.–13. oktobra 2019 od 10. do 18. ure: ŽIVA ODKRIVA, nagradna pustolovščina za družine. Potepanje po razstavah spremenite v raziskovalno dogodivščino! Živa je za vas pripravila iskalni izziv. Če vam uspe, sodelujete v žrebu za prikupno knjižno nagrado.
  Muzejska in Metelkova

 • 7.–13. oktobra 2019 od 10. do 18. ure: ŽIVINI KOTIČKI, samostojno raziskovanje. Vstopite v igrive kotičke muzeja, kjer je vse mini in vse dovoljeno. Tipanje, poslušanje, ustvarjanje in raziskovanje. 
  Muzejska

 • 7.–13. oktobra 2019 od 10. do 18. ure: ARHEOPOT IN ZGODOSKOK, raziskovalni listi za otroke in družine. Samostojni ogled in odkrivanje izbranih muzejskih predmetov in zanimivih zgodb, ki so povezane z njimi. 
  Muzejska in Metelkova

 • 10. oktobra 2019 od 18. do 19. ure: PRETEKLOST NA DOTIK: Osvoji veščine neandertalca in se preizkusi v izdelavi koščene piščali. Prikaz izdelave najstarejšega glasbila na svetu.
  Muzejska

Ugodnosti v tednu otroka

 • Prost vstop za otroke in družine
 • 20 % popusta pri nakupu publikacij za otroke in mladino, ki jih je izdal Narodni muzej Slovenije (izjema so knjige, ki so izšle zadnjega pol leta).
Danes odprto
MuzejskaZaprto
MetelkovaZaprto
Grad SnežnikZaprto
Blejski gradZaprto
Ad PirumZaprto
 

 

Prijavite se na e-novice