SI
Spletna delavnica: Osnove finančnega načrtovanja za kulturni in kreativni sektorSpletna delavnica finančnega načrtovanja v okviru projekta Kreativno podjetništvo v keramičnih regijah (CerDee)
Show menu

Spletna delavnica: Osnove finančnega načrtovanja za kulturni in kreativni sektor

O delavnici

Narodni muzej Slovenije bo v sklopu projekta Kreativno podjetništvo v keramičnih regijah (CerDee) organiziral spletno delavnico finančnega načrtovanja. V prvem delu delavnice bo predavateljica predstavila osnove finančnega načrtovanja za mala podjetja s področja kulturnega in kreativnega sektorja, v drugem pa orodja za poslovno in finančno načrtovanje – praktični prikaz z uporabo spletne platforme Mikrobiz.

Delavnici bosta potekali v angleškem jeziku.

Prijave sprejemamo do vključno 19. 5. 2021 na naslov: mojca.mikolic@nms.si.

O predavateljici

Izr. prof. dr. Suzana Laporšek je končala dodiplomski študij mednarodnih odnosov na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani ter dodiplomski in podiplomski študij mednarodne ekonomije na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Leta 2014 je doktorirala na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani (Učinki minimalne plače v Sloveniji: empirična analiza na mikropodatkih). Na Fakulteti za management predava pri predmetih s področja financ, njeni raziskovalni področji pa sta finance in trg dela. Je avtorica več znanstvenih člankov, sodeluje pa tudi v številnih nacionalnih in mednarodnih raziskovalnih programih in projektih.

Več o evropskem projektu Kreativno podjetništvo v keramičnih regijah

 

 

Prijavite se na e-novice