SI
Sodelovanje z nosilci dediščine v slovenskih muzejih in galerijahSpletno strokovno izpopolnjevanje z delavnico
Show menu

Sodelovanje z nosilci dediščine v slovenskih muzejih in galerijahVabimo vas na spletno strokovno izpopolnjevanje z delavnico na temo sodelovanja z nosilci dediščine v slovenskih muzejih in galerijah. Izpopolnjevanje v okviru svojega letnega načrta dela organizira Služba za premično dediščino in muzeje pri Narodnem muzeju Slovenije v sodelovanju z zunanjo sodelavko Tino Palaić.

Predavateljice in predavatelja svoje razmisleke, izkušnje in strategije sodelovanja z nosilci dediščine predstavljajo z vnaprej posnetimi predavanji, ki so na ogled na spletni strani SPDM. Na prav tak način so svoje izkušnje delili tudi nosilci dediščine in tako omogočili osvetlitev njihove perspektive takih sodelovanj. Vabimo vas k vnaprejšnjemu ogledu, ki bo služil kot osnova za spletni del izpopolnjevanja. Ta bo sestavljen iz razprave in delavnice, potekal pa bo preko platforme Zoom. Na razpravi se nam bodo pridružili predavateljice in predavatelji ter odgovarjali na vaša vprašanja. Razpravi bo sledila delavnica, na kateri boste udeleženci razmišljali o rešitvah konkretnih izzivov pri sodelovanju z nosilci dediščine. Zaradi dela po skupinah je udeležba omejena na 30 udeležencev. Izpopolnjevanje bo potekalo:

  • Četrtek, 18. novembra 2021, med 10.00 in 12.30 (Zoom), prijava do 15. novembra 2021;
  • Četrtek, 25. novembra 2021, med 10.00 in 12.30 (Zoom), prijava do 22. novembra 2021.

Vljudno vas prosimo, da izpolnjeno prijavnico pošljete na elektronski naslov Spela.Kojc@nms.si. Zatem vam bomo poslali tudi povezavo na spletno srečanje.

Vabilo (138 KB)
Prijavnica (67 KB)
 

 

Prijavite se na e-novice