SI
V znamenju ljubezniNedeljski piškotek: muzejska druženja za vse generacije
Show menu

V znamenju ljubezni

Nedeljski piškotek: muzejska druženja za vse generacije

Dva mlada obiskovalca čisto od blizu opazujeta vitrino z miniaturnimi portreti.
Narodni muzej Slovenije – Metelkova
Mešana skupina večinoma otrok in nekaj odraslih posluša vodičko v dvorani s portreti.
Narodni muzej Slovenije – Metelkova

Vabimo vas na zanimivo otroško delavnico, na kateri bomo spoznavali nešteto oblik ljubezni. Pogovarjali se bomo tudi o okusih in oblačilih, saj ima vsak svoj priljubljeni kos v omari. Ustvarili si bomo sliko čisto po svojem okusu.

Vabljeni!Nedeljski piškotek V znamenju ljubezni bo na programu v nedeljo, 10. marca 2024, ob 16. uri v Narodnem muzeju Slovenije – Metelkova, Maistrova 1, Ljubljana. 

Vstopnina
za nedeljsko muzejsko druženje
:
– družinska vstopnica: 12 €
– posamezna vstopnica: 5,50 €

Trajanje: 90 minut. Število mest je omejeno. Obvezne prijave sprejemamo po e-pošti na naslov arheozabava@nms.si najpozneje do 13. ure na dan dogodka.

Nedeljski piškotek: muzejska druženja za vse generacije

Po nedeljskem kosilu se sprehodite do Muzejske ploščadi Metelkova in se nam pridružite na prijetnem, radovednem, sproščenem, nasmejanem popoldanskem druženju ... takšnem, kot je nedelja sama!

Vsak mesec vas bo gostil drug muzej: Narodni muzej Slovenije – Metelkova (NMS), Slovenski etnografski muzej (SEM) ali Muzej sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM). Skupaj bomo ob toplem napitku odpirali različne zgodovinske, etnološke in umetnostne teme, si ogledali aktualne razstave, raziskovali in veliko ustvarjali.

Podrobnosti in kontakti za prijave so objavljeni pri posameznem dogodku.

Ne spreglejte

 

 

Prijavite se na e-novice