SI
Marko Juhant in Pavel Rihtaršič: Dva Gorenjca o »šparanju«
Show menu

Marko Juhant in Pavel Rihtaršič: Dva Gorenjca o »šparanju«

Promocija knjige

Avtorja Marko Juhant in Pavel Rihtaršič v priročniku Dva Gorenjca o »šparanju« predstavljata kratke in jasne korake finančnega opismenjevanja otrok. Tudi otroci morajo ugotoviti, kako je z varčevanjem, s služenjem denarja, z zamenjavo denarja za storitev in podobno. Avtorja postrežeta tudi s pomembnimi poudarki in napotki za zaščito premoženja v družini. Denar in premoženje ne smeta biti več »bav-bav«, saj sta del našega življenja.

Če vas zanima, kako otroka učimo ravnanja z denarjem; kakšne so pasti za starše in kako jih otroci nastavijo; kaj storiti, kadar otrok reče: »Vsi imajo, le jaz ne!«; kako je z žepnino, kako s »prvim računom« in kakšne naloge, povezane z denarjem, postavimo otrokom pri različnih starostih, potem se ustavite pri info točki pojetja Elementum. Predstavitev je namenjena vsem, ki jim ni vseeno, kako bodo naši otroci ravnali z denarjem: staršem in starim staršem, pedagoškim delavcem in vsem, ki jih zanima upravljanje osebnih financ. To je tudi priložnost, da iz prve roke pridobite informacije o vlaganju v plemenite kovine.

Več o knjigi ...

Z vami bosta avtorja

  • Marko Juhant, specialni pedagog, strokovnjak za področja vedenja in vzgoje otrok, mladine in izzivov sodobne družine, avtor knjig. Svoje izkušnje in spoznanja iz dolgoletnega dela z otroki v obliki predavanj s konkretnimi primeri iz vsakodnevnega življenja prenaša na učitelje, vzgojitelje, starše in otroke, in
  • Pavel Rihtaršič, premoženjski svetovalec in specialist za poslovne rešitve na področju plemenitih kovin. Ima več kot 18 let izkušenj v svetovanju.

Info točka bo na slovenski kulturni praznik, 8. februarja 2020, na voljo od 10. do 18. ure v Narodnem muzeju Slovenije, Muzejska 1, v Ljubljani.
Celoten program, ki ga pripravljamo ob Prešernovem dnevu, si oglejte na tej povezavi.
 

 

Prijavite se na e-novice