SI
Danes odprto
Muzejska10:00 - 20:00
MetelkovaZaprto
Grad Snežnik11:00 - 15:00
Blejski grad09:00 - 17:00
Ad Pirum11:00 - 22:00
Show menu

Izobraževanje

Spoštovani,

zaradi razmer, povezanih z javnim zdravjem, se tudi mi soočamo s spremenjenimi delovnimi pogoji, ki vplivajo na obseg naše ponudbe, sprejemanje rezervacij in možnosti sprejemanja večjih skupin.

Vljudno vas prosimo za razumevanje in potrpežljivost, na vaše sporočilo bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Naše lokacije

Zatopite se v bogato zgodovino slovenskega prostora in spoznajte kulturno dediščino naroda na štirih zgodovinsko pomembnih lokacijah. Muzejska in Metelkova v Ljubljani, razstava na Blejskem gradu, arheološki park Ad Pirum na Hrušici ali Grad Snežnik – izberite svojo lokacijo in odkrijte novo poglavje slovenske zgodovine.

Oglejte si tudi

Mobilna aplikacija

Občudujte dragocenosti, sprehodite se po razstavi in prisluhnite zgodbam, ki jih skrivajo predmeti. Obiščite naše lokacije ali pa v naši družbi uživajte kar v domačem naslonjaču.

S pomočjo mobilne aplikacije Nexto ste lahko z nami kjer koli in kadar koli.

Knjižnica

Knjižnica Narodnega muzeja Slovenije ima danes funkcijo specialne knjižnice s področja kulture. Ima status javne knjižnice in je odprta za domače strokovnjake in zunanje obiskovalce, med katerimi je večje število študentov. 

Razstave

Zatopite se v bogato zgodovino slovenskega prostora in spoznajte kulturno dediščino naroda na štirih zgodovinsko pomembnih lokacijah.

Zbirke

Ena najpomembnejših nalog muzeja je zbiranje in ohranjanje premične kulturne dediščine vseh obdobij s celotnega slovenskega prostora. Rezultat sistematičnega dela številnih predanih delavcev muzeja v njegovi skoraj dvestoletni zgodovini so številne bogate zbirke.
Danes odprto
Muzejska10:00 - 20:00
MetelkovaZaprto
Grad Snežnik11:00 - 15:00
Blejski grad09:00 - 17:00
Ad Pirum11:00 - 22:00
 

 

Prijavite se na e-novice